UVID U

SLUČAJ.

IME: Edvard

STAROST: 58 godina

DIJAGNOZA: rak pluća

‘’Činjenica da se liječim u vodećoj međunarodnoj ustanovi za mene je bila vrlo smirujuća.
Zaista sam osjetio da imam pristup do najboljega.’’

RAZLOG KONTAKTIRANJA BEST DOCTORS 

Nakon sve goreg kašlja i povremene temperature, koja ga je dovela do više specijalista, rendgenska snimka otkriva rak u donjem lijevom režnju pluća. Bronhoskopija i biopsija potvrdile su adenokarcinom, najčešći tip raka pluća. Edvard je znao da mora proučiti mogućnosti liječenja, ali nije znao gdje početi. Imao je uređeno zdravstveno osiguranje Critical Advantage. Do Best Doctors ga je vodio samo još telefonski poziv.

BEST DOCTORS, KORAK PO KORAK  

Već nakon prvog telefonskog razgovora sa Best Doctors, Edvard je dobio detaljne informacije vezane uz provedbu drugog medicinskog mišljenja. Best Doctors počeo je međunarodnim traženjem najprikladnijeg stručnjaka i izabrao vodećeg onkologa, specijaliziranog za rak pluća, koji bi istražio slučaj i istovremeno odmah pokrenuo postupak prikupljanja njegove ukupne zdravstvene dokumentacije. Nakon temeljitog pregleda, stručnjak je potvrdio dijagnozu i Edvardu osigurao točan plan liječenja.

LIJEČENJE I UČINAK   

Best Doctors, zajedno je s Edvardom u skladu s njegovim potrebama, odredio najprikladnije zdravstvene ustanove u inozemstvu te predložio tri mogućnosti. Nakon Edvardove odluke organizirali su put u Izrael za osobno savjetovanje i dijagnostiku. Organizirali su cijelo putovanje, uključujući sve letove i hotel za njega i njegovu ženu.

Edvard je prošao preporučenu operaciju, a nakon toga je slijedila kemoterapija i radioterapija. Tim Best Doctors ostaje Edvardu na raspolaganju nakon liječenja i sljedećih faza njegovog oporavka.

SVI TROŠKOVI POKRIVENI CRITICAL ADVANTAGE®-OM U SLUČAJU EDVARDA: 100.500 €

  • dijagnostika s više biopsija
  • operacijski zahvat
  • kemoterapija i radioterapija
  • boravak u bolnici
  • letovi, prijevoz i smještaj za Edvarda i njegovu ženu

*Ovo je istiniti primjer, tvrtka Best Doctors dozvolu za objavu dobila je od pacijenta. Da bi zaštitili i očuvali pacijentovu privatnost, promijenili smo njegovo ime. Ove priče ili njezinih dijelova nije dozvoljeno kopirati, koristiti ili objavljivati bez izričite dozvole tvrtke Best Doctors.